Subsidie provincie

pov-logo-rgb

Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen subsidieert voor de laatste keer ons project voor het werkjaar 2019-2020. In 2019 werd persoonsgebonden materie overgeheveld naar het Vlaamse gewest. We danken het provinciebestuur van harte voor de jaren financiële steun voor ons project.

Het ingediende project HERO P³ (HERO P Cube – Hospital Education in Romania), legt het accent op 3 P’s, nl. Psychologische ondersteuning d.m.v. creatieve therapie, Palliatieve begeleiding en Professionalisering van het ziekenhuisonderwijs in Roemenië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s