Project Digitale communicatie

De meeste kinderen verblijven soms weken of maanden in het ziekenhuis. In de mate van het mogelijke gaan ze in de namiddag naar het ziekenhuisschooltje. Voor de kinderen op oncologie die het bed moeten houden installeerden we een draadloze verbinding van de school naar de oncologieafdeling. Door middel van een vaste camera in de klas kunnen de kinderen in hun kamer op een laptop, tablet of smartphone mee de les en de activiteiten volgen.

De strenge COVID regelgeving bracht met zich mee dat onderwijs één op één via smartphone en tablet gebeurt voor de kinderen die op oncologie verblijven. De kinderen van het orthopedisch centrum Robanescu kunnen ondertussen terug in kleine groepjes deelnemen aan de lesactiviteiten in de ziekenhuisschool.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s