Ce qui reste – voorstelling nieuwe CD Hans Schmidt  

Sinds jaar en dag schrijft Hans Schmidt liedjes.  Dat begon in de jaren ’70 met kleinkunst.  Later specialiseerde hij zich in liederen en muziekverhalen voor kinderen; dat resulteerde in 5 cd’s.  Maar Hans is ook een grote fan van het Franse chanson en schrijft – vreemd genoeg – als het voor volwassenen is, zijn liedjes in het Frans.  Hij verzamelde een reeks eigen Franse chansons op een nieuwe cd onder de titel “Ce qui reste”.  Het is een klein album van 10 muzikale foto’s van zaken die hem in zijn leven hebben geraakt.  De liedjes variëren van geëngageerd naar empathisch, ontroerend en soms ook kolderesk.

Op 13 februari 2022 om 15 uur wordt de CD “Ce qui reste” voorgesteld in het OCP in het teken van 20 jaar NONA.  Naast de eigen chansons van zijn CD zingt Hans ook een reeks chansons van bekende Franse chansonniers, zoals Brassens, Montand, Reggiani, Bourvil, Cordy e.a.

Kaarten kosten 20 EUR inclusief CD en kunnen gereserveerd worden op het secretariaat van de vzw tel. 09 282 85 78, email nonamechild@telenet.be.  De opbrengst gaat integraal naar NONA, waarvoor wij Hans van harte danken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s